Brug for mere plads i brusekabinen? Prøv Hylde EKET m/2 hylder metal asfalt

`

Hvis du er træt af at have shampoo, balsam, sæbe og andre plejeprodukter spredt ud over gulvet eller kanten af badekarret, så har vi en smart og praktisk løsning til dig. Det er Hylde EKET m/2 hylder metal asfalt, som du kan hænge op i brusekabinen eller over badekarret med de medfølgende sugekopper. Hylden er lavet af metal i en flot asfaltgrå farve, som passer til de fleste badeværelser. Den har to rummelige hylder, hvor du kan opbevare alt, hvad du har brug for til din daglige pleje.

Hylden er nem at montere og flytte rundt på, da den ikke kræver nogen boring eller skruer. Du skal bare trykke sugekopperne fast på en glat og ren overflade, og så er hylden klar til brug. Hvis du vil flytte den til et andet sted, kan du nemt løsne sugekopperne igen uden at efterlade mærker. Hylden er også nem at rengøre, da du bare kan tørre den af med en fugtig klud.

Hylden måler 26 cm i bredden, 10 cm i længden og 51 cm i højden, så den passer ind i de fleste brusekabiner og badekar. Den har en elegant og minimalistisk design, som giver et moderne touch til dit badeværelse. Du kan kombinere den med andre produkter fra EKET-serien, som også omfatter håndklædestænger, toiletpapirholdere og sæbedispensere.

Hvis du vil vide mere om Hylde EKET m/2 hylder metal asfalt, kan du klikke her for at se produktbeskrivelsen og kundeanmeldelserne på JYSKs hjemmeside. Du kan også bestille hylden online og få den leveret hjem til dig eller reservere den i din nærmeste JYSK-butik og afhente den der.

Hylde EKET m/2 hylder metal asfalt

  • Type: Badeværelseshylder
  • Materiale: Metal
  • Størrelse: Bredde: 26 cm, Længde: 10 cm, Højde: 51 cm
  • Farve: Asfalt
  • Anvendelse: Indendørs
  • Pris: 115,- /stk.

Hylden har fået 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 16 internationale anmeldelser. Her er nogle af dem:

“Super aankoop Ik ben erg tevreden met dit mandje omdat het twee diepe vakken heeft. De meeste badkamerrekjes hebben een dieper vak, een ondiep vak en nog een haakje ofzo eronder. Dat is niet handig als je in een studentenhuis woont en je gewoon allebei je eigen potten erin hebt staan, want dan valt het er steeds uit. Dus dit mandje is geweldig! Het enige wat verbeerd zou kunnen worden is het toevoegen van een tweede lusje bovenaan, zodat je de potten niet zo hoeft te balanceren om het in evenwicht te houden. Twee ringen bovenaan (en eventueel een haakje of extra klein vakje onderaan) en hij is perfect!” – Iris, Nederland

“Jättemycket rost Tyckte den här duschhyllan var jättebra, ända tills jag upptäckte att den blivit full av rost. Jättetråkigt, för en hylla som är gjord för att användas i duschen borde ju inte bli rostig. Nu vet jag inte heller om jag hittar kvittot för att reklamera den.” – Anna, Sverige

“Police Super ️ Skrevet på JYSK.cz Navn: Viktoriya” – Viktoriya, Tjekkiet

Kilde til billeder: JYSK.dk

“`