Småland Sence Boxmadras med Magasin – Hør

Er du på udkig efter en ny seng, der både er komfortabel, praktisk og stilfuld? Så bør du overveje at investere i en Småland Sence Boxmadras med Magasin – Hør. Denne seng har nemlig mange fordele, som vi vil fortælle dig mere om i dette blogindlæg.

En Småland Sence Boxmadras med Magasin – Hør er en trekvartseng, der måler 140 x 200 cm. Det betyder, at den passer perfekt til dig, der gerne vil have lidt ekstra plads i sengen, men ikke har brug for en dobbeltseng. En trekvartseng er også ideel til mindre soveværelser, hvor du gerne vil udnytte pladsen optimalt.

Men hvad gør denne seng så særlig? Først og fremmest er det en boxmadras, hvilket betyder, at den består af to lag madrasser: en fast bundmadras og en blød topmadras. Det giver dig en høj komfort og støtte, når du sover. Du kan vælge mellem forskellige hårdheder på bundmadrassen, alt efter hvad du foretrækker. Topmadrassen er lavet af koldskum, som er et åndbart og allergivenligt materiale, der former sig efter din krop.

Men det er ikke alt. Denne seng har også et smart magasin under bundmadrassen, hvor du kan opbevare ting som sengetøj, puder, tæpper eller andet. Det er en genial løsning, hvis du mangler opbevaringsplads i dit soveværelse. Du åbner magasinet ved at løfte op i bundmadrassen ved hjælp af et håndtag. Magasinet er beklædt med stof og har et låg, så dine ting er beskyttet mod støv og snavs.

Endelig er denne seng også meget flot at se på. Den har et elegant design med et hovedgærde i hør-farvet stof, der giver et nordisk og hyggeligt udtryk. Hovedgærdet har også en praktisk funktion, da det beskytter din væg mod pletter og mærker fra hovedpuderne. Du kan nemt rengøre stoffet med en fugtig klud eller støvsuge det med et blødt mundstykke.

Hvis du er interesseret i at købe en Småland Sence Boxmadras med Magasin – Hør, kan du finde den på My Home Møbler’s hjemmeside. Her kan du også se flere billeder af sengen og læse mere om dens specifikationer og levering. Prisen for sengen er 6.999 kr., hvilket er en rigtig god pris for en seng af denne kvalitet og funktionalitet.

Så hvis du vil forkæle dig selv med en ny seng, der giver dig både komfort, plads og stil, så bør du bestille en Småland Sence Boxmadras med Magasin – Hør i dag. Du vil ikke fortryde det!

Kilde til billederne: My Home Møbler