Badeforhæng SVARTVIK: Et stilfuldt og praktisk valg til dit badeværelse

`

Er du træt af at vandet sprøjter ud af brusekabinen eller badekarret, når du tager et bad? Vil du gerne have et badeforhæng, der er både flot og funktionelt? Så er Badeforhæng SVARTVIK måske noget for dig.

Badeforhæng SVARTVIK er et hvidt badeforhæng med et elegant mønster af sorte cirkler. Det er lavet af 100% polyester, som er et holdbart og vandafvisende materiale. Det har en vægt på 80 g/m², hvilket gør det let og luftigt. Det er printet med en farvemetode, der sikrer en god farveægthed og en lang levetid.

Badeforhæng SVARTVIK har en størrelse på 150×200 cm, hvilket passer til de fleste brusekabiner og badekar. Det har 12 huller i toppen, som gør det nemt at hænge op med snøreringe (medfølger ikke). Det kan vaskes ved 40 grader og stryges ved lav temperatur.

Badeforhæng SVARTVIK er en del af JYSKs PLUS kvalitet, som betyder at du får et produkt med et godt design, en høj kvalitet og en fordelagtig pris. Du kan købe badeforhænget online på JYSKs hjemmeside eller i en af deres mange butikker.

Hvorfor vælge Badeforhæng SVARTVIK?

Der er mange gode grunde til at vælge Badeforhæng SVARTVIK til dit badeværelse. Her er nogle af dem:

  • Du undgår at vandet siver ud på gulvet og skaber fugt og skimmel.
  • Du får et privatliv, når du bader, uden at lukke lyset ude.
  • Du skaber liv og stemning i dit badeværelse med et flot mønster og farve.
  • Du får et badeforhæng, der er nemt at rengøre og vedligeholde.
  • Du får et badeforhæng, der er miljøvenligt og allergivenligt.

Så hvis du leder efter et badeforhæng, der kan opfylde dine behov og ønsker, så tag et kig på Badeforhæng SVARTVIK. Du vil ikke fortryde det!

Billedkilder: JYSK.dk, Bilka.dk

“`