Lissabon sofabord i massiv eg – et stilfuldt og holdbart valg

Er du på udkig efter et nyt sofabord til din stue? Vil du gerne have et bord, der er både smukt og praktisk? Så bør du overveje at købe et Lissabon sofabord i massiv eg fra Møbelkompagniet. Dette bord har et enkelt og elegant design, der passer ind i de fleste hjem. Det er lavet af høj kvalitet massiv eg, der giver bordet en naturlig varme og charme. Bordet har også en hylde under bordpladen, hvor du kan opbevare bøger, magasiner, fjernbetjeninger og andre ting, du gerne vil have lige ved hånden.

Lissabon sofabordet fås i to forskellige størrelser: 120 x 60 cm og 140 x 80 cm. Du kan vælge den størrelse, der passer bedst til din sofa og din stue. Bordet har en højde på 45 cm, hvilket er en behagelig højde for de fleste. Bordpladen er 2 cm tyk, hvilket giver bordet et solidt og robust udtryk. Bordet vejer mellem 18 og 23 kg, afhængig af størrelsen, så det er nemt at flytte rundt på efter behov.

Lissabon sofabordet er ikke kun et flot møbel, men også et holdbart et. Massiv eg er et stærkt og slidstærkt materiale, der kan modstå daglig brug. Bordet er behandlet med hvidolie, der beskytter træet mod pletter og skrammer. Hvidolien fremhæver også træets naturlige åretegninger og giver bordet en lys og frisk farve. Hvis du vil vedligeholde bordets udseende og funktion, anbefaler vi, at du olierer det med jævne mellemrum med en egnet træolie.

Hvis du bestiller et Lissabon sofabord i massiv eg fra Møbelkompagniet i dag, kan du få det leveret inden for 2-4 hverdage. Leveringen er gratis, hvis du bor i Danmark. Du har også 14 dages fortrydelsesret, hvis du skulle ombestemme dig. Du kan betale med kreditkort, MobilePay eller ViaBill. Hvis du har spørgsmål om bordet eller din bestilling, kan du kontakte Møbelkompagniets kundeservice på telefon eller e-mail.

Lissabon sofabordet i massiv eg er et perfekt valg for dig, der ønsker et stilfuldt og holdbart sofabord til din stue. Det har et tidløst design, der passer til mange forskellige stilarter og indretninger. Det har også en praktisk hylde, hvor du kan opbevare dine ting. Det er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer bordets levetid og skønhed. Bestil dit Lissabon sofabord i dag og glæd dig til at nyde det i mange år fremover.

Klik her for at se mere om Lissabon sofabord i massiv eg.

Lissabon sofabord i massiv eg

 • Størrelse: 120 x 60 cm eller 140 x 80 cm
 • Højde: 45 cm
 • Bordplade: 2 cm tyk massiv eg
 • Behandling: Hvidolie
 • Vægt: 18-23 kg
 • Pris: 1.999-2.499 kr.
 • Leveringstid: 2-4 hverdage
 • Leveringsomkostninger: Gratis i Danmark
 • Fortrydelsesret: 14 dage
 • Betalingsmuligheder: Kreditkort, MobilePay eller ViaBill
 • Kundeservice: Telefon eller e-mail

Billedkilde: Møbelkompagniet