Skab en hyggelig spisestue med Cubic spisebordssæt m. lysegrå Cibus stole

Skab en hyggelig spisestue med Cubic spisebordssæt m. lysegrå Cibus stole

Er du på udkig efter et nyt spisebordssæt, der kan give din spisestue et friskt og moderne look? Så er Cubic spisebordssæt m. lysegrå Cibus stole måske noget for dig. Dette spisebordssæt består af et rundt søjlebord i hvid højglans og krom, samt fire elegante spisebordsstole i lysegrå stof og sort metal. Det er et spisebordssæt, der passer perfekt til det skandinaviske hjem, hvor der er fokus på lys, enkelthed og funktionalitet.

Cubic spisebord er et stilrent bord, der har en diameter på 120 cm og en højde på 74 cm. Bordpladen er fremstillet af holdbar MDF, der er behandlet med hvid højglans, hvilket giver bordet et flot og blankt udtryk. Bordets stel er kubisk og forkromet, hvilket skaber en flot kontrast til det hvide. Søjlebordet er både smukt og praktisk, da det giver mulighed for mange pladser omkring bordet, uden at benene kommer i vejen. Du kan nemt sætte seks stole omkring bordet, hvis du får gæster.

Cibus spisebordsstole er elegante stole, der har en højde på 76 cm og en dybde på 53 cm. Stolene har et komfortabelt sæde og ryglæn i lysegrå stof, der er blødt og behageligt at sidde på. Stolens ben er i sort metal, der giver stolen et moderne og minimalistisk look. Stolene passer perfekt til Cubic spisebord, men kan også kombineres med andre borde efter din smag.

Cubic spisebordssæt m. lysegrå Cibus stole er et spisebordssæt, der kan skabe en hyggelig og indbydende stemning i din spisestue. Det er et spisebordssæt, der har et tidløst design, der kan holde i mange år. Det er også et spisebordssæt, der er nemt at vedligeholde, da du blot skal tørre det af med en fugtig klud. Hvis du vil give dit spisebordssæt et ekstra pift, kan du tilføje nogle farverige puder eller plaider til stolene, eller pynte bordet med en flot dug eller nogle friske blomster.

Hvis du vil købe Cubic spisebordssæt m. lysegrå Cibus stole, kan du bestille det online hos My Home Møbler. Det koster kun 4.799 kr., og du får det leveret direkte hjem til dig inden for to uger. Du kan også se alle de andre spændende spisebordssæt, som My Home Møbler har at byde på. Der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Cubic spisebordssæt m. lysegrå Cibus stole

Kilde: My Home Møbler