Haslev 5-H Spisebord med top i grøn linoleum: Et elegant og praktisk valg til din spisestue

Haslev 5-H Spisebord med top i grøn linoleum: Et elegant og praktisk valg til din spisestue

Er du på udkig efter et nyt spisebord, der kan tilføje stil og funktionalitet til din spisestue? Så bør du overveje Haslev 5-H Spisebord med top i grøn linoleum, som er et smukt og holdbart bord fra ILVA. I dette blogindlæg vil vi fortælle dig mere om, hvad der gør dette bord så specielt, og hvordan du kan få det bedste ud af det.

Haslev 5-H Spisebord med top i grøn linoleum er et spisebord med bordplade i grøn linoleum, kant i birkekrydsfinér og ben i ubehandlet egetræ. Bordet har udtræk til to tillægsplader, som kan opbevares i bordet. Bordet måler 200 x 105 x 74 cm, og kan rumme op til 10-12 personer, når det er forlænget. Bordet koster 11.059,30 kr. hos ILVA, hvor du også kan købe tillægspladerne for 1.999 kr. pr. stk.

Men hvad er det, der gør Haslev 5-H Spisebord med top i grøn linoleum så attraktivt? Her er nogle af de fordele, du kan nyde ved at vælge dette bord:

  • Designet er enkelt og elegant. Bordet har et minimalistisk og nordisk design, der passer ind i de fleste hjem. Farvekombinationen af grøn, hvid og træ skaber en frisk og harmonisk stemning i rummet. Bordet har også en flot kontrast mellem den glatte linoleumsplade og den rå birkekrydsfinérkant.
  • Linoleum er nemt at vedligeholde og har lydabsorberende egenskaber. Linoleum er et naturmateriale, der består af linolie, harpiks, korkmel og farvepigmenter. Det er et slidstærkt og hygiejnisk materiale, der er nemt at rengøre med en fugtig klud. Linoleum har også den fordel, at det absorberer lyd, hvilket kan hjælpe med at forbedre rummets akustik.
  • Bordet er fleksibelt og praktisk. Bordet har udtræk til to tillægsplader, som kan opbevares i bordet. Det betyder, at du nemt kan tilpasse bordets størrelse efter behov, uden at skulle finde plads til opbevaring af tillægspladerne. Bordet er også stabilt og robust, takket være de solide ben i ubehandlet egetræ.

Sådan får du det bedste ud af dit Haslev 5-H Spisebord med top i grøn linoleum:

  1. Vælg de rigtige stole. For at skabe en harmonisk helhed i din spisestue, bør du vælge stole, der passer til bordets stil og farve. Du kan enten gå efter stole i samme grønne nuance som bordpladen, eller vælge stole i neutrale farver som hvid eller sort. Du kan også lege med forskellige materialer og former for at skabe kontrast og dynamik.
  2. Plej dit bord regelmæssigt. For at bevare bordets skønhed og holdbarhed, bør du pleje det regelmæssigt. Du bør tørre bordet af med en fugtig klud efter hver brug, og undgå at bruge skarpe eller varme genstande direkte på bordpladen. Du bør også behandle bordets ben med olie eller voks en gang om året, for at beskytte træet mod udtørring og revner.
  3. Dekorer dit bord med personlighed. For at gøre dit bord mere indbydende og hyggeligt, kan du dekorere det med nogle personlige elementer. Du kan for eksempel lægge en dug, en løber eller nogle dækkeservietter på bordet, for at tilføje farve og tekstur. Du kan også pynte bordet med nogle blomster, lys, frugt eller andre ting, der afspejler din smag og stemning.

Hvis du er interesseret i at købe Haslev 5-H Spisebord med top i grøn linoleum, kan du besøge ILVA’s hjemmeside og bestille det online. Du kan også finde flere spændende spiseborde og andre møbler hos ILVA, som kan inspirere dig til at indrette din drømmespisestue. Klik på linket nedenfor for at se mere:

Haslev 5-H Spisebord med top i grøn linoleum

Haslev 5-H Spisebord med top i grøn linoleum

Pris: 11.059,30 kr.

Mål: 200 x 105 x 74 cm

Materialer: Linoleum, birkekrydsfinér, ubehandlet eg

Antal personer: 8-12

Tillægsplader: 1.999 kr. pr. stk.

Kilde til billeder: ILVA.dk