Lissabon XL 2+XL 3 personers sofasæt: En luksuriøs og komfortabel sofa til din stue

Er du på udkig efter en ny sofa, der kan give din stue et moderne og stilfuldt udtryk? Vil du gerne have en sofa, der er rummelig, behagelig og holdbar? Så er Lissabon XL 2+XL 3 personers sofasæt måske noget for dig. Lissabon XL sofasæt er en eksklusiv sofa fra Møbelkompagniet, der består af to store sofaer, der kan sættes sammen eller bruges hver for sig. Sofaerne har et elegant design med rene linjer, høj ryg og brede armlæn. Betrækket er lavet af Danubio stof, der er blødt, slidstærkt og nemt at rengøre. Du kan vælge mellem tre forskellige farver: sort, beige eller lysegrå. Sofaerne har en medium komfort med PU skum i sæde- og ryghynder, der giver en god støtte og affjedring. Sofaerne har også nozag fjedre i bunden, der sikrer en lang levetid og stabilitet.

Lissabon XL sofasæt er perfekt til dig, der elsker at slappe af i sofaen med familie eller venner. Sofaerne har plads til mindst seks personer, så du kan invitere gæster over til hygge eller film. Sofaerne er også ideelle til at ligge og læse en bog, tage en lur eller bare nyde livet. Sofaerne har en bredde på 260/360 cm, en dybde på 100 cm og en højde på 72 cm. Sædehøjden er 42 cm, sædebreden er 200/300 cm og sædedybden er 70 cm. Sofaerne leveres usamlet i fem kolli, men de er nemme at samle med den medfølgende vejledning.

Hvis du vil se mere om Lissabon XL sofasæt eller bestille det online, kan du klikke på dette link: Lissabon XL 2+XL 3 personers sofasæt. Du kan også besøge Møbelkompagniets hjemmeside for at se deres andre produkter, som spiseborde, stole, reoler, skabe og meget mere. Møbelkompagniet er en dansk webshop, der tilbyder kvalitetsmøbler til gode priser. De har hurtig levering, fri fragt ved køb over 5000 kr og 101 dages prøveperiode. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du nemt returnere det uden problemer.

Lissabon XL sofasæt er en sofa, der vil give din stue et nyt look og en høj komfort. Det er en sofa, der vil holde i mange år og skabe mange gode minder. Bestil din Lissabon XL sofa i dag og glæd dig til at modtage den i din stue.

Kilde til billeder: Møbelkompagniet.dk