Seng Avellino Lux 160-180 kunstigt læder – En anmeldelse

Seng Avellino Lux 160-180 kunstigt læder – En anmeldelse

Er du på udkig efter en ny seng, der kan give dig en god nattesøvn og samtidig pynte i dit soveværelse? Så bør du overveje at købe en seng fra LuxCasa, som er en dansk webshop, der sælger designermøbler til overkommelige priser. I denne artikel vil jeg fortælle dig om min oplevelse med en af deres senge, nemlig Seng Avellino Lux 160-180 kunstigt læder, som jeg har haft i et par måneder nu.

LuxCasa har et stort udvalg af senge i forskellige stilarter, materialer og størrelser. Jeg valgte sengen Avellino Lux, fordi jeg godt kan lide det moderne og luksuriøse design, som passer til min indretning. Sengen er betrukket med sort-hvidt kunstlæder, som er nemt at rengøre og vedligeholde. Sengen har også en sengetøjskasse, hvor man kan opbevare dyner, puder og andet sengetøj. Det er meget praktisk, når man bor i en lille lejlighed som mig.

Sengen Avellino Lux fås i to størrelser: 160×200 cm og 180×200 cm. Jeg valgte den mindre størrelse, fordi den passer bedre til mit soveværelse. Sengen leveres med en lamelbund, men uden madras. Man kan selv vælge, hvilken type madras man vil have, alt efter ens præferencer og budget. Jeg købte en springmadras fra Ikea, som passer fint til sengen.

Leveringstiden for sengen er 10 uger, hvilket kan virke lidt langt, men det er fordi sengen er håndlavet i EU. Jeg synes, det var ventetiden værd, fordi sengen er af høj kvalitet og meget komfortabel. Sengen skal samles selv, men det var ikke så svært. Der fulgte en tydelig vejledning med, og alle dele og skruer var mærket. Det tog mig cirka en time at samle sengen med hjælp fra en ven.

Seng Avellino Lux 160-180 kunstigt læder

Seng Avellino Lux 160-180 kunstigt læder

Jeg er meget glad for min nye seng fra LuxCasa. Den er både smuk og behagelig at sove i. Jeg kan mærke forskellen på min søvnkvalitet og mit humør om morgenen. Jeg føler mig mere udhvilet og energisk, når jeg vågner op i min seng Avellino Lux. Jeg vil varmt anbefale denne seng til alle, der leder efter en ny seng med stil og komfort.

Hvis du vil vide mere om sengen Avellino Lux eller se andre senge fra LuxCasa, kan du besøge deres hjemmeside her: (^1^). Du kan også læse andre kunders anmeldelser af deres produkter og se billeder af deres møbler i forskellige miljøer. LuxCasa tilbyder også gratis levering i hele Danmark og mulighed for at købe nu og betale senere eller vælge delbetaling med Klarna.

Jeg håber, du har nydt at læse min anmeldelse af sengen Avellino Lux 160-180 kunstigt læder fra LuxCasa. Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet nedenfor. Tak for din opmærksomhed og sov godt!

Kilde til billedet: LuxCasa