Skovby Aspen SM58 spisebordsstol – et stilfuldt og komfortabelt valg til din spisestue

Er du på udkig efter en ny spisebordsstol, der kan give din spisestue et moderne og elegant udtryk? Så bør du overveje Skovby Aspen SM58 spisebordsstol, som er en af de nyeste modeller fra det danske møbelfirma Skovby. Skovby Aspen SM58 spisebordsstol har et flot design med en let buet, dobbelt-krum ryg og et understel i børstet stål. Stolen har også en høj siddekomfort, da den har en polstret ryg og et bredt sæde, der er betrukket med læder i forskellige farver. Stolen passer perfekt til Skovby Aspen spisebord, men kan også kombineres med andre spiseborde fra Skovby eller andre mærker.

I denne artikel vil vi fortælle dig mere om Skovby Aspen SM58 spisebordsstol, og hvorfor den er et godt valg til din spisestue. Vi vil også give dig nogle tips til, hvordan du kan pleje og vedligeholde stolen, så den holder sig pæn og funktionel i mange år. Hvis du vil se flere billeder af stolen, kan du klikke på Skovby Aspen SM58 spisebordsstol nedenfor.

Hvad er Skovby?

Skovby er et dansk møbelfirma, der blev grundlagt i 1933 af Thorvald Rasmussen. Firmaet har siden da været i familieeje, og i dag er det tredje generation, der står for driften. Skovby har specialiseret sig i at producere kvalitetsmøbler til spisestuen, stuen og hjemmekontoret. Skovby har et stort udvalg af spiseborde, spisebordsstole, skænke, vitriner, reoler, sofaborde og skriveborde. Skovby lægger vægt på at kombinere godt håndværk med innovativt design og funktionalitet. Skovby bruger primært træ som materiale, men også stål, glas og læder indgår i deres produkter. Skovby har modtaget flere priser og anerkendelser for deres møbler, både i Danmark og internationalt.

Hvad er særligt ved Skovby Aspen SM58 spisebordsstol?

Skovby Aspen SM58 spisebordsstol er en del af Skovby Aspen-serien, som er inspireret af den nordiske natur og de skandinaviske designtraditioner. Serien består af et spisebord med tillægsplader og fire forskellige spisebordsstole. Spisebordet har et smukt sildebensmønster på bordpladen, som giver det et unikt og levende udtryk. Spisebordsstolene har hver deres karakteristiske design, men de har alle et fælles træk: et understel i børstet stål, som skaber en flot kontrast til træet på bordet.

Skovby Aspen SM58 spisebordsstol er den mest elegante og komfortable stol i serien. Stolen har en let buet, dobbelt-krum ryg, som giver en god støtte til ryggen. Ryggen og sædet er polstret med koldskum og betrukket med læder i forskellige farver: sort, brun eller cognac. Læderet er af høj kvalitet og har en blød og glat overflade. Stolen har et minimalistisk og tidløst design, som passer ind i mange forskellige indretningsstile. Stolen måler 92 cm i højden, 45 cm i bredden og 54 cm i dybden. Sædehøjden er 48 cm.

Hvordan plejer man Skovby Aspen SM58 spisebordsstol?

Skovby Aspen SM58 spisebordsstol er en robust og holdbar stol, som kan holde i mange år, hvis man passer godt på den. Her er nogle tips til, hvordan man plejer og vedligeholder stolen:

  • Støvsug stolen jævnligt med et blødt mundstykke for at fjerne støv og snavs.
  • Rengør stolen med en fugtig klud og et mildt sæbevand, hvis den bliver plettet eller beskidt. Tør efter med en tør klud.
  • Brug et læderplejemiddel et par gange om året for at bevare læderets smidighed og glans. Følg anvisningerne på produktet.
  • Undgå at udsætte stolen for direkte sollys, varme eller fugt, da det kan skade læderet og stålet.
  • Placer filtdupper under stolens ben for at beskytte gulvet mod ridser.

Hvor kan man købe Skovby Aspen SM58 spisebordsstol?

Skovby Aspen SM58 spisebordsstol kan købes hos flere forhandlere i Danmark, både online og i fysiske butikker. Prisen varierer alt efter forhandleren, men ligger typisk omkring 3000 kr. pr. stol. Hvis du vil se en oversigt over forhandlere, kan du besøge Skovbys hjemmeside. Hvis du vil se flere detaljer om stolen, kan du klikke på linket nedenfor.

Billedkilder: Skovby, ILVA